Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lvl do imha solar

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj wieczorem zaczalem grac na s26 mam juz woja 24lvl mental ale z aniedlugo bd potrzebowal riba.

jaki lvl do imha zrobic i eq by nie padac? moge grac na waithacku

Opublikowano

ehhh lvl niech bd 15 ale jakie eq? wziasc mentala i co ? pajecza+4 zelazna+4 tradycyjny bojowa+6 starcza? i beda fajnie latac riby?

Opublikowano

Jak masz slabe eq to weź mentala, ja miałem eq +6/7 to brałem bodego :) Najwyżej zmienisz, na tym lvl to nie problem iść do starszej pani :D

1325860960-U24240.png

Opublikowano

zaczynaj od 5/6 lvla z eq+6 i wyżej., mentalem oczywiście. z potami kilka grupek wilków ogarniesz i z jedną tygrysów czy niedźwiedzi.

Opublikowano

Ja na 13 lvl'u miałem największe branie i spokojnie ogarniałem tam spoty :D

Zazwyczaj dropek do imha to body xD

A eq takie jakie miałem to :

Mnisia +7

Sejmitar +6

Bojowa Tarcza +6

Drewniany Naszyjnik +7

Tradycyjny Hełm +5

Drewniane Kolczyki+6

Skórzane buty +9

Drewniana Bransoleta +5

No i to chyba na tyle :D Mam nadzieje ze pomoglem i licze na lajka :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

@up

Troche przesada z tym eq :P

@Topic

Ja mam 15 lvl body i cos tam leci. Ja nie polecam imha, wole besty :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

yy ?? Eq +6/7 ?? Jeżeli tak to Ci co to piszą niech założą eq +6/7 i niech idą do Imha i zobaczą jak to wygląda ... Eq przynajmniej +8 i to jeszcze do tego Mental .. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...